PROGRAMLEHETŐSÉGEK

PROGRAMAJÁNLATAINK

Kirándulás a Beregben

Fedezze fel Velünk a beregi tájvidék kulturális és természeti látnivalóit. A kilenc állomásból álló túra egy 120 km-es körutazás, mely magában foglalja a térség főbb nevezetességeit, kiváló időtöltés a természet, a kultúra és a történelem iránt érdeklődők számára. A program elérhető egyénileg, csoportosan, igény szerint autóbusszal, vagy akár kerékpárral is, időtartama a lehet egész napos, vagy félnapos.
Vásárosnamény – Tákos – Csaroda – Tarpa – Szatmárcseke – Tiszacsécse – Tiszacsécse – Kölcse – Túristvándi – Vásárosnamény

Túrázás a Beregben

Térségünk kulturális és történelmi látnivalói mellett, csodás természeti adottságokkal rendelkezik, erdeink folyópatjaink kiváló helyszénéül szolgálhatnak biciklis, vagyis gyalogos túráknak, olyanok számára, akik az aktív pihenést részesítik előnyben.
Akik nem szeretnének messze merészkedni Hotelünktől, azok számára lehetőség nyílik a Szamos folyó partmenti ösvényeinek bebarangolására. Akiknek ezután kedve támad a túrázáshoz, azoknak ajánljuk a bockereki, a lónyai, a fényi erdő és a bátorligeti őslép felfedezését, illetve a folyóparjainkat.

Kirándulás Szabolcsban

A Bereg felfedezése után, még kirándulni vágyok számára lehetőséget kínálunk tágabb környezetünk megismerésére. A program négy állomáshoz 150 km megtétele szükséges. Az első állomás Máriapócs görög katolikus temploma, mely országosan látogatott zarándokhely. A következő úti cél Nyírbátor és a Báthory kastély, ahol az épület mellett, egy kiállítás keretein belül korabeli eszközök mellett életnagyságú viaszszobrok tekinthetőek meg. Harmadik állomás megyeszékhelyünk, Nyíregyháza, ahol lehetőség nyílik a város központjának megismerésére. Itt található hazánk legszebb és legnagyobb állatkertje és a hozzátartozó falumúzeum, mely akár egész napos időtöltésként is szolgálhat. A program zárásaként, a hazafelé úton lehetőség nyílik a kisvárdai vár és annak környezetének megtekintésére.

Vásárosnamény – Máriapócs – Nyírbátor – Nyíregyháza – Kisvárda – Vásárosnamény

Strandolás a környéken

A Tisza gergelyiugornyai és jándi szabad strandja mellett, az ideérkezők figyelmébe ajánljuk városunk termálfürdőjét, a Szilva fürdőt és vizi vidámparkunkat az Atlantikát, mely számos medencével, csúszdával, fóka showal és sok egyébbel várja a fürdőzni vágyókat.

Esti szórakozás

A Tisza part nyáron nyüzsgő éjszakai élettel várja a szórakozni vágyókat, Gergelyiugornyán és Tivadaron számos étterem és szórakozóhely szolgálja ki nappal a fürdőzők este pedig a vacsorázni, bulizni vágyók igényeit.

A kultúra iránt érdeklődök kellemes estét tölthetnek el a nyíregyházi Móricz Zsigmond színházban, vagy a kisvárdai várszínházban.