PROGRAMAJÁNLATAINK

PROGRAMAJÁNLATAINK

beregi-kirandulas

Kirándulás a Beregben

Fedezze fel velünk a beregi tájvidék kulturális és természeti látnivalóit! A kilenc állomásból álló túra egy 120 km-es körutazás, mely magában foglalja a térség főbb nevezetességeit, kiváló időtöltés a természet, a kultúra és a történelem iránt érdeklődők számára. A program elérhető egyénileg, csoportosan, igény szerint autóbusszal, vagy akár kerékpárral is, időtartama lehet egésznapos, vagy félnapos.
Vásárosnamény – Tákos – Csaroda – Tarpa – Szatmárcseke – Tiszacsécse – Tiszacsécse – Kölcse – Túristvándi – Vásárosnamény

beregi-tura

Túrázás a Beregben

Térségünk kulturális és történelmi látnivalói mellett csodás természeti adottságokkal rendelkezik, erdeink, folyópartjaink kiváló helyszínéül szolgálhatnak biciklis vagy gyalogos túráknak olyanok számára, akik az aktív pihenést részesítik előnyben.
Akik nem szeretnének messze merészkedni hotelünktől, azok számára lehetőség nyílik a Szamos folyó partmenti ösvényeinek bebarangolására. Akiknek ezután kedve támad a túrázáshoz, azoknak ajánljuk a bockereki, a lónyai, a fényi erdő és a bátorligeti ősláp felfedezését, illetve folyópartjainkat.

bathori-varkastely

Kirándulás Szabolcsban

A Bereg felfedezése után még kirándulni vágyók számára lehetőséget kínálunk tágabb környezetünk megismerésére. A program négy állomásához 150 km megtétele szükséges. Az első állomás Máriapócs görög katolikus temploma, mely országosan látogatott zarándokhely. A következő úticél Nyírbátor és a Báthory Várkastély, ahol az épület mellett egy kiállítás keretein belül korabeli eszközök mellett életnagyságú viaszszobrok tekinthetők meg. Harmadik állomás megyeszékhelyünk, Nyíregyháza, ahol lehetőség nyílik a város központjának megismerésére. Itt található hazánk legszebb és legnagyobb állatkertje és a hozzátartozó falumúzeum, mely akár egésznapos időtöltésként is szolgálhat. A program zárásaként, a hazafelé úton lehetőség nyílik a kisvárdai vár és annak környezetének megtekintésére.

Vásárosnamény – Máriapócs – Nyírbátor – Nyíregyháza – Kisvárda – Vásárosnamény

termalfurdo_atlantika

Strandolás a környéken

A Tisza gergelyiugornyai és jándi szabadstrandja mellett az ideérkezők figyelmébe ajánljuk városunk termálfürdőjét, a Szilva fürdőt és vízi vidámparkunkat, az Atlantikát, mely számos medencével, csúszdával, fókashow-val és sok egyébbel várja a fürdőzni vágyókat.

gergelyiugornya-diszko

Esti szórakozás

A Tisza-part nyáron nyüzsgő éjszakai élettel várja a szórakozni vágyókat, Gergelyiugornyán és Tivadaron számos étterem és szórakozóhely szolgálja ki nappal a fürdőzők, este pedig a vacsorázni, bulizni vágyók igényeit.

A kultúra iránt érdeklődök kellemes estét tölthetnek el a nyíregyházi Móricz Zsigmond színházban, vagy a kisvárdai Várszínházban.