SÉFAJÁNLAT

SÉFAJÁNLAT

Előétel

Ropogós aquadella fokhagymás mártogatóssal
(Crispy aquadella with garlic dip)
1000.-
Pirított velő hagymasalátával, sokmagvas bagettel
(Sautéed brains with onion salad and baguette with grains and seeds)
1000.-

Leves

Pikáns tejszínes halleves harcsából
(Piquant creamy fish soup from catfish)
1000.-
Erőleves vaddisznómájas raviolival
(Consommé with boar liver ravioli)
1200.-

Főétel

BBQ kacsamell szelet sütőtökpürével
(BBQ duck breast slice with pumpkin puree)
2800.-
Kapros juhtúróval-sajttal grillezett füstölt csülök perkelt káposztás rétessel
(Smoked knuckle of pork grilled with dill ewe-cheese, served with steamed cabbage strudel)
2500.-
Szarvas steak almás krokettel, béarni mártással
(Venison steak with apple croquette and Béarnaise sauce)
3000.-

Desszert

Gesztenyés trüffel rumos meggymártással
(Chestnut truffle with rum and sour-cherry sauce)
1000.-
Képviselőfánk karamellhabbal töltve lime-os kókuszöntettel
(Cream bun filled with caramel mousse, with lime and coconut sauce)
1000.-